Τελικά ο ΕΕΣ έχει πέσει στα χέρια μιας επικίνδυνης παρέας που θα μπορούσαμε να την πούμε η “Συμμορία των αδιάφθορων”. Η παρέα αυτή αποτελείται από 6-7 δουλοπρεπή ασπόνδυλα που εκτελούν τις εντολές που παίρνουν χωρίς ντροπή αλλά και χωρίς φόβο (γιατί άραγε;).
Αρχηγός τους μια κοπελίτσα που το μοναδικό προσόν της είναι η κουμπαριά από γάμους και βαφτίσεις με τον Μαρτίνη και η στήριξη του Dr Φαρμακοποιού.
Πριν λίγες μέρες βγάλανε άλλο ένα μακροσκελές λιβελογράφημα στο οποίο κατηγορούσαν και έβριζαν χωρίς, ως συνήθως, κανένα στοιχείο με αποδείξεις. Κάτι που κάνει πάντα η Πανελλήνια Κίνηση. Μιλούσαν για την παρέα των «πέντε του τσιπουράδικου της Λάρισας». Η αδιαντροπιά τους έφτασε μέχρι το σημείο να χρησιμοποιήσουν μια φωτογραφία δημοσιευμένη στο facebook. Δηλαδή παρακολουθούν και τα προσωπικά μας προφίλ. Τύφλα να έχουν η CIA και η KGB. Η Μαρίνα και το μόνιμο παρεάκι της είναι όλα τα λεφτά. Τα τέσσερα άτομα τα μέτρησαν για πέντε, το ψητοπωλείο το πέρασαν για τσιπουράδικο, και το κρασάκι το ονόμασαν τσίπουρο. Άντε τώρα αυτοί να διοικήσουν τον ΕΣ. Εκτός αν δεν έκαναν κανένα λάθος αλλά τρομοκρατημένοι από όσα έρχονται το ρίχνουν στην παραπληροφόρηση.
Δείτε, και αν θυμάστε την ανακοίνωση τους, γελάστε.
Και επειδή η κ. Σταμάτη σε δυο από τα mail της έχει πάνω-πάνω το όνομα μου γιατί μάλλον μου έχει φτιάξει φάκελο (οποία τιμή) οφείλω να απαντήσω προσωπικά.
Στέλνετε κ. Σταμάτη το παρακάτω mail στο οποίο αναφέρετε τα εξής:
Όταν μου πρότειναν μέλη της Πανελλήνιας Κίνησης να αναλάβω το κομμάτι της επικοινωνίας της και να τους βοηθήσω με τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει, το θεώρησα τιμή μου και απάντησα θετικά αφού μίλησα με πολλούς ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Και έτσι από τότε δημοσιεύω ότι ζητήσουν οι εντολείς μου. Ίσως όμως να έκανα λάθος. Βοηθήστε με σας παρακαλώ – αυτοί οι νοσταλγοί του κουμπάρου και νονού σας – γιατί είναι κλέφτες; Σας λείπει κανένα στυλό ή κανένα συρραπτικό που πήραν μαζί τους όταν τους διώξατε ή τους “φύγατε”; Αποδείξτε με στοιχεία τον χαρακτηρισμό κλέφτες με στοιχεία, αλλιώς είστε μια κοινή συκοφάντης (εκτός του ποινικά κολάσιμου του χαρακτηρισμού). Κάνουν αυτοί παράνομες αναθέσεις σε τεχνικές εταιρίες κουμπάρων (τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια μου και στα χέρια αρμοδίων του Υπουργείου) ή μήπως διαχειρίστηκαν τα εκατομμύρια € για τα φάρμακα των μεταναστών; Εμένα φυσικά δεν με πιάνει ο χαρακτηρισμός κλέφτες, γιατί δεν είχα κάποια σχέση συνεργασίας, εκτός της εκτίμησης και του σεβασμού που έτρεφα για το έργο του ΕΣ – του καλού, όχι του δικού σας. Ρωτήστε γι’ αυτό έναν από τους παραλήπτες των mail σας, τον κ. Ζεκή Μεμέτ Αλή (αν μιλάτε ακόμη μετά την σφαγή για την γνωστή ιστορία της εκπαίδευσης).
Και να απαντήσω και στο αίτημα σας και να στείλω ένα χαρτί με το ποια είναι η διοίκηση (της Π.Κ.Ε. θα εννοείτε υποθέτω). Μερικούς τους βλέπετε στην φωτογραφία και των υπολοίπων τα ονόματα τα διαβάζετε σε κάθε ανακοίνωση γιατί δεν κρύβονται.

Η Διοικούσα Επιτροπή απαρτίζεται από τους Τάσο Βασιλείου (Λάρισα), Μάρθα Βουγιούκα (Θεσσαλονίκη), Κώστα Τσάγκα (Ιωάννινα), Σέργιο Βαλασιάδη (Πειραιάς), Πόλα Κουρέτσιου (Λάρισα),
Χριστόφορο Λάσκαρι (Κέρκυρα), Χρήστο Κοκκίνης) (Τρίπολη).
Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιήσετε ότι η Πανελλήνια Κίνηση στη πραγματικότητα είναι ένα Επαναστατικό Κίνημα γι’ αυτό αριθμεί έναν τόσο μεγάλο αριθμό μελών που μα τροφοδοτούν με στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες σας για τα οποία – όταν έρθει η ώρα – θα λογοδοτήσετε στην Δικαιοσύνη. Και ελπίζω να γνωρίζετε ότι ιστορικά τα Επαναστατικά Κινήματα είχαν ένα στόχο: το Τύραννο ή τον Δυνάστη. Ταγμένοι στους στόχους της Πανελλήνιας λοιπόν (ανατρέξτε στην ιδρυτική διακήρυξη της στο www.erithrostavrites.gr) είναι Εθελοντές και Εθελόντριες, εργαζόμενοι, μέλη Περιφερειακών Δ.Σ. και μέλη των τεσσάρων πλευρών (ναι, ακόμη και της δικής σας). Επίσης κ. Σταμάτη θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το ήθος και η αγάπη για τον ΕΣ των μελών της Πανελλήνιας Κίνησης δεν μου επέτρεψαν μέχρι σήμερα να παραδώσω στις αρχές όλα τα στοιχεία που έχω λέγοντας μου ότι “ο ΕΣ δεν αντέχει άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο”. Σέβομαι, μέχρι στιγμής, την άποψη τους αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι είμαι Σαλονικιός – περίεργη ράτσα δηλαδή.

Όλα αυτά και κυρίως τα παρακάτω αν τα κάνει η κλίκα αυθαίρετα, χωρίς γνώση και έγκριση του Κεντρικού Δ.Σ, πρέπει να φύγουν ΟΛΟΙ τους ΧΘΕΣ!!! Αν γίνονται με έγκριση ή εντολή του Dr Φαρμακοποιού τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και ο καθένας αντιλαμβάνεται σε τι χέρια έχει πέσει ο ΕΣ. Και είναι περίεργο κάποιος να φωνάζει συνέχεια χωρίς λόγο: Είμαι τίμιος, είμαι ικανός, είμαι σωτήρας. Ή κάτι κρύβει ή ίσως χρειάζεται βοήθεια. Ανθρώπινα είναι αυτά, συμβαίνουν…

Και ας πάμε στο ήθος της κάθε πλευράς αλλά και του κάθε ατόμου. Τον περασμένο Οκτώβριο δημιουργήθηκε μια δημοσκόπηση στο facebook με τίτλο: Σώστε το Ερυθρό Σταυρό. Εσείς με τις χιλιάδες πιστών και αφοσιωμένων Εθελοντών τι φοβηθήκατε και στείλατε στο παρεάκι των ασπόνδυλων mail με την ΕΝΤΟΛΗ να ρίξουν την σελίδα; Το θυμάστε το mail της 11/10 κ. Σταμάτη; Και ποια είναι η απάντηση σας σε αυτή την κατάπτυστη εντολή;

Ένα μήνα μετά, στις 11/11, άλλη εντολή με τίτλο «Επόμενος στόχος» που αφορούσε την σελίδα μας στο facebook με τίτλο «Πανελλήνια Κίνηση Ερυθροσταυριτών». Απλά το είχαμε προβλέψει και με επιστολή ενημερώσαμε το facebook ότι περιμένουμε κακόβουλη επίθεση και πριν οποιαδήποτε κίνηση να ενημερωθουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι έγινε γιατί ούτε ενημέρωση είχαμε αλλά ούτε και κάποιο πρόβλημα στην σελίδα μας. Ή αγνόησε την επίθεση τους το fb ή επειδή όσοι έμειναν δεν γεμίζουν ούτε ταξί δεν τα κατάφεραν. Καμαρώστε το αστέρι που σκαρφάλωσε με αστραπιαία ταχύτητα στα υψηλά αξιώματα του ΕΣ.

Στο facebook υπάρχει μια σελίδα με τίτλο «Η αλήθεια για τον Ερυθρό Σταυρό» η οποία με πολύ καλή πληροφόρηση ανεβάζει κείμενα – άρθρα θα τα έλεγα – τα οποία κόβουν σα ξυράφι. Και τιμούν  την λέξη “Αλήθεια” που περιέχει ο τίτλος της. Και κάνατε κάτι που μόνο εσείς και Ερντογάν το τολμήσατε. Τι; Στείλατε νέα εντολή στις 11/12: ΧΤΥΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ. Τι ήθος, Θεέ μου.

Κάθε απάντηση δεκτή μόνο αν συνοδεύεται με στοιχεία.
Και μια λεπτομέρεια που δεν έχει πρακτική αξία αλλά χρήζει ψυχολογικής εξήγησης. Όλα τα mail στέλνονται στις 11 κάθε μήνα. Τι ιδιαίτερο έχει η ημερομηνία αυτή;
ΥΓ: Τι νέα έχετε, λαοπρόβλητοι, από την Καλαμάτα;

Τα κείμενο αυτό συντάχθηκε από τον Φώτη Βακιρτζηδέλη και εγκρίθηκε η δημοσίευση του από την Συντονιστική Επιτροπή της Π.Κ.Ε.
Τάσος Βασιλείου (Λάρισα)
Μάρθα Βουγιούκα (Θεσσαλονίκη)
Κώστας Τσάγκας (Ιωάννινα)
Σέργιος Βαλασιάδης (Πειραιάς)
Πόλα Κουρέτσιου (Λάρισα)
Χριστόφορος Λάσκαρις (Κέρκυρα)
Χρήστος Κοκκίνης) (Τρίπολη)