Επειδή τις τελευταίες η λασπολογία, ο Γκεμπελισμός και τα μυθεύματα έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας από “άγνωστους” σκοτεινούς κύκλους θα αποκαλύψουμε σήμερα ποιοι κρύβονται πίσω από την Π.Κ.Ε.
Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής είναι γνωστά. Βγήκαν μπροστά, έντιμα και επώνυμα και δήλωσαν ευθαρσώς τις θέσεις τους. Δεν πήραν κανέναν δημοσιογράφο από τους «κολλητούς», δεν τηλεφώνησαν σε κανέναν επώνυμα ή ανώνυμα ούτε για να τον απειλήσουν, ούτε για να του τάξουν. Και συνεχίζουν να συγκεντρώνουν κάθε πληροφορία για ότι και από ποιους συμβαίνει.
Μερικά από αυτά τα στοιχεία τα δημοσιεύουμε και τα περισσότερα τα κρατάμε για την κατάλληλη στιγμή και τις μάχες που θα δοθούν στις Δικαστικές αίθουσες.
Όμως ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την Κίνηση; Ποιοί είναι αυτοί που δίνουν στοιχεία με αποδείξεις που θα έκαναν κάθε Εισαγγελέα να πεταχτεί από τη καρέκλα του και θα του δώσουν τροφή για πολύ δουλειά; Ποιοί είναι αυτοί που έχουν στείλει αποδείξεις για διαπλοκή με στελέχη μεγάλου κόμματος που μόλις δημοσιοποιηθούν θα δημιουργήσουν μείζον πολιτικό θέμα και τριγμούς στα θεμέλια του κόμματος αυτού; Και τέλος ποιοί είναι αυτοί που δίνουν τέτοια δύναμη στην Πανελλήνια Κίνηση ώστε ακόμη και πολιτικοί ή δημοσιογράφοι να απευθύνονται σε αυτή για πληροφορίες;
Παρά το ότι μέχρι τώρα δεν επιζητήσαμε δημοσιότητα (δεν την χρειαζόμαστε άλλωστε) αλλά απευθυνόμαστε μόνο στους Ερυθροσταυρίτες για να τους ενημερώσουμε για κάποια πράγματα, που είναι η κορυφή του παγόβουνου, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε από ποιους υποκινούμαστε και από ποιους αντλούμε μια δύναμη που το μέγεθος της δεν μπορεί να φανταστεί κανείς για ακόμη δεν το έχει δει.
Στην παρακάτω φωτογραφία εικονίζονται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και ποιοί βρίσκονται πίσω τους με τα ονόματα τους. Δείτε την φωτογραφία και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Η Συντονιστική Επιτροπή της Π.Κ.Ε.